VFR Fares ( Besøk venner og slektninger) ...klikk her for mer info!

this is a sample

Your couch. It is mine.

I'm a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få spesial tilbud

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre kundeopplevelse Les mer

GDPR  General Data Protection Regulation

 

 

PERSONVERN. DIN INFORMASJON. DIN TRYGGHET.

 

Våre Forpliktelser Overfor Deg

Du står i sentrum av alt vi gjør. Målsettingen vår er at du alltid skal føle deg trygg og ha tillit til oss, ved at vi håndterer personopplysningene dine med respekt og lar deg ha kontroll over dem.

Det er viktig at du vet hvilke personopplysninger Itours AS (her betegnet som «vi» eller «Itours AS») samler inn om deg, og hvordan vi bruker dem.

Vi har gjort vårt beste for å forklare dette på en kortfattet og enkel måte. Hvis du skulle ønske mer informasjon eller du har spørsmål, kan du ta kontakt med personvernombudet vårt ved å sende en e mail til online@itours.no.

Hvis vi skulle gjøre større endringer av våre retningslinjer for personvern, vil vi gi deg beskjed. Om nødvendig vil vi også be om din godkjennelse.

 

Personvernerklæring

Vi har utformet personvernerklæringen vår med deg i tankene. Hvordan erklæringen gjelder for deg, vil avhenge av hvilken type kontakt du har med oss. For eksempel, hvis du:

 1. kjøper en billett hos oss, bruker vi informasjonen du gir oss til å oppfylle både våre og Samarbeidspartnernes forpliktelser til å levere tjenesten til deg, og hvis det er tillatt vil vi holde deg oppdatert om andre arrangementer som kan være av interesse for deg; og
 2. når du surfer på nettstedene våre, bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en personlig tilpasset og forhåpentligvis sømløs opplevelse.

Valgene og rettighetene du har i de ulike tilfellene er mer detaljert forklart nedenfor.

 

Hvilken informasjon vi har og hvor vi får den fra

Hvordan informasjonen din brukes og hvorfor

 1. For å oppfylle kontrakten vår med deg

Vi bruker informasjonen din når du inngår en kontrakt med oss (f.eks. for å kjøpe varer eller en billett) for å kunne:

  • behandle ordren din
  • ta betalt, og
  • gi deg kundestøtte.
  •  
 1. For våre berettigede forretningsinteresser
  • For å sende deg e-poster i tilknytning til kundeservice, inkl. bestillingsbekreftelser og påminnelser om arrangementer.
  • For å forhindre eller oppdage ulovlig atferd, for å beskytte eller håndheve våre juridiske rettigheter eller slik loven på annen måte tillater det. F.eks. for å sørge for at billettene kommer i hendene på ekte fans. For å oppnå dette kan vi bruke informasjonen din til å forhindre svartebørssalg av billetter, misbruk av våre immaterielle eierrettigheter (f.eks. ift. våre eller Samarbeidspartneres varemerker), bedrageri eller andre forbrytelser.
  • For å sikre at våre og våre Samarbeidspartneres aktiviteter utføres trygt og sikkert.

.

 1. Der du har gitt ditt samtykke
  • For å kontakte deg med informasjon eller tilbud om de kommende arrangementene, produktene eller tjenestene vi kan tilby – på e-post, med push-meldinger og nettbaserte varslinger, på SMS eller via sosiale medieplattformer.
  • For å behandle dine helserelaterte opplysninger for å kunne oppfylle dine krav til tilgjengelighet, der det har blitt uttrykkelig forespurt og samtykke har blitt gitt.

 

 

 

 

Dine valg og rettigheter

Valgmuligheter

Dersom du har gitt oss ditt samtykke, kan du trekke det tilbake ved å gjøre følgende:

Dine rettigheter

Du har også rettigheter vedrørende hvordan personopplysningene dine brukes, inkludert:

For å utøve de ovennevnte rettighetene må du sende oss en e mail : online@itours.no. Vær oppmerksom på at selv om vi vurderer alle forespørsler vi mottar nøye, kan rettighetene dine variere etter hvor du bor, og vi er ikke alltid nødt til å etterkomme anmodningen din. Hvis dette skulle være tilfelle, vil vi forklare deg hvorfor.

 

Hvordan vi tar vare på informasjonen din

Vi har innført sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen din. Sikkerhetstiltakene vi bruker vil avhenge av hvilken type informasjon som samles inn.

Vi vil bare lagre opplysningene dine så lenge det er nødvendig for å levere tjenestene du ber om, for de formålene som er beskrevet i denne erklæringen, og for eventuelle juridiske formål der vi er rettslig forpliktet til å oppbevare informasjonen. Vi vil slette informasjonen din på en sikker måte når den ikke lenger behøves for disse formålene, i henhold til selskapets retningslinjer.

Det er strenge regler for overføringer av informasjon på denne måten for å sikre at opplysningene dine fortsatt er beskyttet iht. høye standarder. Der vi gjør dette, vil vi sørge for at nødvendige garantier er på plass. Når opplysningene dine overføres til et sted utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet, vil vi bruke en av fremgangsmåtene nevnt nedenfor.

Kontakt oss for mer informasjon eller for å få en kopi av den gjeldende dokumentasjonen.

 

Kontakt Oss

Hvis du har spørsmål om opplysningene ovenfor eller om hvordan vi håndterer personvern, har vi en egen Personvernavdeling og et eget Personvernombud som kan hjelpe deg: online@itours.no

Du kan også kontakte Datatilsynet, men vi oppfordrer deg til å først la oss forsøke å hjelpe deg.

 

show hotel on map